AVC is een klantgerichte organisatie die samen met de opdrachtgever toewerkt naar een succesvol evenement. We leren de klant graag goed kennen. Want alleen als we de wensen en behoeften kennen, komen tot de beste oplossing. We werken continu aan kwaliteitsverbetering. Met als resultaat: tevreden en loyale klanten waar we trots op zijn.THE SKY IS THE LIMIT

Daag ons gerust uit!

Heb je een presentatie, congres, seminar of ander evenement dat je live wilt uitzenden? En stel je hoge eisen aan een betrouwbare verbinding en de beeld- en geluidkwaliteit? Daag ons gerust uit, ook als je een complexe vraag hebt. We vinden altijd een oplossing die werkt.

Videoconferencing, live-streaming en webcasting

AVC is specialist in videoconferencing, live-streaming en webcasting. Rond 2000 stonden we aan de wieg van videoconferencing in Nederland. Sindsdien voerden we de meest uitdagende opdrachten uit voor grote multinationals overal ter wereld. Toch zijn we niet de duurste en blijven we ook bereikbaar voor MKB-bedrijven, (zorg)organisaties  en stichtingen.

Een oplossing voor iedere vraag

We vinden altijd een oplossing voor jouw vraag. Hoe uitdagend ook. De afgelopen jaren voerden we de meest uitdagende opdrachten succesvol uit. Met kennis van ICT én audiovisueel. Van techniek én van de concrete toepassing daarvan. We adviseren je dus beslist de beste oplossing.

Ondersteuning van A tot Z

Een live-verbinding is altijd spannend voor de opdrachtgever. Want werkt het wel? Wij begrijpen dat. Ook wij willen graag dat jouw evenement slaagt. Daarom ondersteunen we jou van A tot Z. Met:

 • Advies en installatie
  We adviseren je over de beste oplossing, inventariseren het beschikbare netwerk op locatie en verzorgen de installatie op de locatie. Eventueel leggen we een tijdelijk netwerk.
 • Tests
  Vertrouw op een succesvolle uitzending. Want we leveren niet alleen hoogwaardige en toegankelijke verbindingen, we testen deze ook vooraf zorgvuldig met eigen testtools. Trouwens, we hebben altijd een plan B en een plan C. We zijn dus op alles voorbereid; een hele geruststelling.
 • Technische ondersteuning tijdens het evenement
  Ook op de dag zelf bieden we technische ondersteuning. Op de locatie zelf óf op afstand.


 • Telefoon
  +31 36 522 05 11
 • Email
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Adres
  Eenspan 10h
  3897 AL Zeewolde

AVC | KvK: 08146174 | BTW: NL 199867410B01