WAT KAN VIDEOCONFERENCING VOOR JE BETEKENEN?

Videoconferencing is een krachtige communicatie tool en een snelle en effectieve oplossing voor face to face ontmoetingen, die je in staat stelt om op elk gewenst tijdstip en vanaf elke gewenste lokatie eenvoudig te communiceren. Met videoconferencing van AVC breng je real-time haarscherpe beeld- en geluidverbindingen tot stand tussen meerdere lokaties waar ook ter wereld en ongeacht het aantal deelnemers.

Ook draagt videosamenwerking bij aan lagere kosten, het maken van minder kilometers en minder CO2-uitstoot. Daarnaast leidt videosamenwerking tot een beter onderbouwde besluitvorming en kortere doorlooptijden. Met andere woorden: videosamenwerking betekent effectiever zaken doen en een groenere wereld.

WAT KAN AVC VOOR JE REGELEN?

Bij succesvolle videoconferencing komt veel kijken. Daarom begeleiden we je van A tot Z. Dat scheelt tijd én voorkomt stress en kun je je bezighouden met waarin jij goed bent. We overleggen met de klant en deelnemende lokaties, de netwerkbeheerder en het buitenland. We inventariseren het netwerk. We verhuren videoconferencing-apparatuur en installeren deze op lokatie en testen de apparatuur en het netwerk met eigen testtools. Eventueel richten we op lokatie een complete studio/presentatieruimte in met audio visuele apparatuur. Ook kun je een studio huren, waar ook ter wereld. Op de dag zelf bieden we technische ondersteuning. Samen zorgen we voor een succesvol evenement.

Virtueel vergaderen met iedereen

Cloud conferencing van AVC maakt virtueel vergaderen heel laagdrempelig mogelijk voor 2 tot 50 deelnemers. Welke videotool de deelnemer ook gebruikt: een smartphone, tablet of computer. Met cloud conferencing verbinden we heel eenvoudig verschillende videotools denk aan bijvoorbeeld: Zoom, Office 365 en Skype for Business. Dat is ook handig voor de deelnemers zelf. Want zij kunnen gewoon deelnemen met de techniek waarmee ze vertrouwd zijn.

Voordelen van video conferencing

BESPAAR REISTIJD
Videoconferencing bespaart jouw publiek en sprekers veel kostbare reistijd. Dit vergroot de productiviteit.
KOSTENBESPARING
Videoconferencing is voordeliger dan je misschien denkt. Ook voor het MKB hebben we geschikte oplossingen.

Ervaar de kracht van videoconferencing

AVC | KvK: 08146174 | BTW: NL 199867410B01