Gemeente Zeewolde

PRESENTATIE-UNITS VOOR FILMWEDSTRIJD ‘ZEEWOLDE MOET JE ZIEN!'

Zeewolde is een veelzijdige, unieke en mooie gemeente. Voor inwoners én bezoekers. Om deze doelgroepen hiervan bewuster te maken, bedacht de gemeente de filmwedstrijd Zeewolde Moet Je Zien! (#ZMJZ). De ingezonden filmpjes werden op schermen vertoond in het dorp. Een mooie opdracht voor AVC Audio Visuele Communicatie.

HET PROJECT

De wedstrijd was een initiatief van het profileringsproject van Gemeente Zeewolde. Het doel: Zeewolde op een leuke manier onder de aandacht brengen door ervaringen van inwoners en toeristen te verzamelen. Zij konden namelijk zelf filmpjes maken over Zeewolde, rondom één van de thema’s Wonen, Duurzaamheid en Centrum & Evenementen. De deelnemers konden hun filmpjes insturen via Facebook of YouTube.

DE OPDRACHT

Ter promotie van de wedstrijd wilde de gemeente de ingezonden filmpjes vertonen op schermen in het dorp. ACV leverde hiervoor twee mooie presentatie-units aan de Gemeente. Het ging om een complete videowall op een verrijdbaar meubel van Audipack met vier grote 47”Lcd beeldschermen. Een PR- en marketingbureau uit Zeewolde voorzag deze schermen van een thema-omlijsting. 

HET RESULTAAT

AVC plaatste de schermen in de Albert Heijn en in de etalage van Zeewolde Zakelijk. Voorbijgangers konden hierop niet alleen alle ingezonden filmpjes zien, maar ook een drone-movie van het Tulpeiland. Dit is een eiland voor de kust van Zeewolde in de vorm van een tulp. AVC voerde de opdracht uit naar volle tevredenheid van de Gemeente.

AVC | KvK: 08146174 | BTW: NL 199867410B01